Jarní mámení na zahradě

keramicka bonsaj miska zardinka na netresky
24. 4. 2021 admin 0 Comments

Až se Vás léto zeptá, co jste dělali na jaře… Zde najdete pár tipů pro osvěžení Vaší zahrady, balkonu, terasy.

Je čas, abychom si na zahrádce udělali po letošní dlouhé zimě a poněkud studenému jaru zase hezky. Ať už netřesky, bonsaje nebo bramboříky, vše potřebuje svůj hezký domov. Je známo, že květiny si v květináči libují, pokud si v něm libují i pěstitelé. 

Na naše zahrádky se už slétají různí zpěvní ptáci. Je dobře jim připravit místo s čistou vodou, kde se mohou napít, umýt a dovádět!

keramicka bonsaj miska zardinka na netresky

Žardinky

Žardinky na netřesky či bonsaj misky jsou báječným doplňkem skalek, teras, zahrádek i větších zahrad. V nabídce máme žardinky i elegantní květináče. Brzy budou k dostání i samozavlažovací žardinky a zavlažovací nádoby do záhonů, truhlíků či květináčů.

velke keramicke ptaci krmitko pitko

Pítka

Máte-li rádi ptačí dovádění ve vodě nebo jen chcete Vašemu ptactvu poskytnou osvěžení v horkých letních dnech, je ideální umístit na bezpečné místo ve vaší zahradě, terase nebo okenním parapetu vkusné pítko. V nabídce máme hned několik druhů. Jistě si vyberete!

keramicky strakapoud dekorace

Ptactvo

Nechtějí k Vám létat zpěvní ptáci? Umístěte si na Vaše oblíbené místo keramického ptáčka. Vydrží léto i zimu a nikam Vám neodletí.

keramicka miska

Obaly květníků

Chcete si vytvořit unikátní květinové zátiší? Použijte naše obaly na květináče!

Leave a Reply:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *